Kjøpsvilkår

Kjøp av PoteGull sine tjenester

Du må være 18 år eller eldre for å bestille våre varer og tjenester.

Abonnementet

Abonnementet fornyes automatisk hver måned hvis ikke annet er oppgitt.
Når du bestiller PoteGull inngår du i en abonnementsordning (uten bindingstid). Dette innebærer at du får tilsendt regelmessige forsendelser med produktet du har bestilt i et fastsatt intervall. Du forplikter deg til å motta og å betale for leveranser i oppsigelsestiden.
Abonnementet har ikke bindingstid, og kan sies opp når du ønsker. Avslutning gjøres enkelt på «Min side» eller ved å sende en epost til post@potegull.no.

Betaling

PoteGull bruker Stripe som betalingsløsning. Stripe belaster kortet automatisk hver måned. Uavhengig om du har penger på kortet blir PoteGull bestilt og sendt til deg, og dersom det ikke er dekning vil det bli sendt ut faktura til deg med 14 dagers betalingsfrist.
Vi forsøker å belaste ubetalte pakker ukentlig, til utestående beløp blir betalt.
Ved manglende betaling vil vi sende påminnelse til registrert e-post og telefonnummer. Det blir sendt faktura til registrert epostadresse. Fakturagebyr på kr 59 vil da tilkomme.

Pakker som ikke blir levert

PoteGull vil varsle kunde på registrert e-post og telefon når vi mottar en pakke i retur. Kunden plikter å svare eller ta kontakt med PoteGull for å finne en ny løsning.
Etter pakken har blitt forsøkt utlevert to/tre ganger vil PoteGull fakturere eller belaste et administrasjons – og fakturagebyr på 59,-.
Administrasjons- og fakturagebyr vil også belastes kunde dersom en ordre er forsøkt sendt to eller flere ganger, kommer i retur og kunden ønsker å kansellere kjøpet.

Angrerett

Jf. Angrerettloven §11 skal du gi melding til selger innen 14 dager etter at du har mottatt varen dersom du ønsker å bruke angreretten.
Jf. Angrerettloven §12 punkt a kan ikke varen leveres tilbake dersom den ikke er i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. Forbruker skal også opplyse om hvordan retur av varen vil skje.
Ved bruk av angrerett faller partenes plikt til å oppfylle avtalen bort.
PoteGull vil tilbakebetale innbetalt beløp innen 14 dager fra vi mottar pakken i retur.
Angrerett gjelder kun den første pakken. Fordi alle leveranser i abonnementet er ensartede ytelser, er det ikke angrerett på videre leveranser.

Reklamasjon

Dersom et produkt er levert med feil eller mangler kan du kreve å få et nytt produkt, prisavslag eller å heve kjøpet i henhold til forbrukerkjøpsloven. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen.

Bilder

Ved å sende inn bilder til PoteGull, delta i konkurranser, hashtagge potegull og lignende via sosiale medier samtykker du i at PoteGull har rettigheter til bildene og kan bruke disse bildene i forbindelse med markedsføring.

Priser

Alle priser vil fremkomme før kunden bestiller og gjennomfører betaling av produkt(ene). Potegull forbeholder retten til å foreta prisjusteringer. Prisøkninger blir varslet på forhånd til kundens registrerte epostadresse. Prisøkningen meldes 30 dager i forveien, som betyr at kunden rekker å si opp abonnementsavtalen, dersom de ikke aksepterer prisjusteringen. Ved betaling med betalingskort, aksepterer du at Potegull AS belaster betalingskortet før utsendelse av neste forsendelse.

Ansvarsfraskrivelse

PoteGull fraråder mot å la hunden spise og leke uten oppsyn av voksne. Leker og godbiter o.l. kan sette seg fast i halsen, svelges og gi fatale konsekvenser.
PoteGull fraskriver seg alt ansvar hvis hunden din får en allergisk reaksjon, ikke tåler produktene eller lignende. PoteGull er kun formidler av produkter.

Menu
Potegull