Ofte stilte spørsmål

Har du noen spørsmål angående PoteGull, er du velkommen til å kontakte oss. Du kan også se om du finner svar på det du lurer på her.

Dersom du trykker på spørsmålet så kommer svaret.

Hva er PoteGull?

PoteGull er en overraskelsesboks til hund som kommer én gang i måneden. Esken inneholder alltid 5-6 produkter innenfor kategoriene leker, godbiter/tygg og utstyr/hverdagsting. Til glede for både eier og voffs!

Hvordan bestiller jeg Potegull?

Du klikker på “Bestill her” på forsiden eller “Bestill Potegull” nederst på siden. Fyll ut navn og størrelse på den heldige voffsen. I tillegg må du opprette en konto på Potegull, slik at du får tilgang til “Min side”.

Hvor ofte kommer Potegull esken, og når kommer den?

PoteGull esken blir sendt én gang i måneden, mellom den 18-21. Dersom du har bestilt innen 17. vil esken din bli sendt mellom 18-21. Bestiller du etter dette kan det hende esken din ikke kommer før måneden etter. Chat gjerne med oss hvis du lurer på når din pakke vil komme!

Hva koster Potegull esken, og hvordan betaler jeg?

PoteGull koster 349,- i måneden. Frakten spanderer vi! Du betaler med kortbetaling. Kortet du bruker til å betale med første gang, er det kortet som vil trekkes hver måned. Dersom du ønsker å endre dette gjør du det inne på “Min side”

Hvor blir Potegull esken levert?

Den blir så langt det lar seg gjøre levert helt hjem eller lagt i postkassen. Dersom det ikke er plass, blir den levert på nærmeste postkontor/post i butikk. Vi benytter HeltHjem som fraktselskap.

Hvorfor burde jeg abonnere på Potegull?

Vi ønsker å tilby eiere en unik mulighet til å gi hunden litt ekstra hverdagsglede. Hvem av oss setter vel ikke pris på litt lørdagskos, eller en gave i ny og ne? Denne esken er hunden sin “potetgullpose” -en eske full av snacks og moro! Meningen er at innholdet i eskene skal stimulere hunden psykisk og fysisk, og bidra til en mer variert hverdag, noe som er både sunt og moro for hunden. Du og pelsklingen oppdager kanskje nye favoritter som du kanskje ellers ikke ville ha funnet. I tillegg til dette så blir det levert rett hjem til deg helt fraktfritt!

Kan jeg endre abonnementet selv?

Ja, du og hunden din skal i utgangspunktet ha full tilgang til å gjøre endringer selv inne på Min Side. Ønsker du å avslutte abonnementet kan du gjøre dette på Min Side. Akkurat nå for tiden opplever vi problemer med at kundene ikke får avsluttet abonnementet selv. Dette hjelper vi med hvis dere kontakter oss på epost eller chat!

Hva om jeg ikke vet når hunden min har bursdag?

Det er valgfritt å legge inn hundens fødselsdag. Du kan enten la være å fylle inn noe, eller du kan finne på en dato som skal være gullet ditt sin bursdag heretter ?

Har dere nettbutikk?

Nettbutikken er ikke helt klar, men den er på vei! Det blir vofftastisk!

Hunden min er allergisk, kan dere ta hensyn til dette?

Dersom du sender oss en epost om hundens allergier, eller skriver det i notatboksen når du bestiller skal vi så godt det lar seg gjøre bytte ut produktene som inneholder det som hunden din er allergisk mot.

Kan jeg avbestille når jeg vil?

Ja, det kan du. Men alle esker du har betalt for, forplikter du deg til å motta.

Hunden min er veldig liten, og jeg vil få produkter som ikke er for store.

Det er flott, for vi har en eske som er beregnet på de minste voffsene. Da velger du 0-2,9 kg. Da vil vi prøve å legge ved produkter i mindre størrelse de gangene vi kan det!

Må jeg lage konto på Potegull.no for å abonnere på Potegull esken?

For å kunne abonnere på Potegull.no må du opprette en konto på Potegull.no. Dette gjør du samtidig som du bestiller den første esken. Dette er helt trygt, og er for at vi skal kunne beholde dine opplysninger og løpende ordre, og for at du skal kunne ha tilgang til ditt eget abonnement.

Er nettsiden deres trygg?

Potegull.no er et norsk selskap, som holder til i Lillehammer. Vi er helt trygge! Noe av teksten på nettsiden vår (når du skal betale, og inne på “min side”) er engelsk, rett og slett fordi vi sliter litt med å få oversatt noe av teksten. Dette er fordi vi bruker en engelsk løsning på nettbutikk-systemet vårt ?

Menu
Potegull